Onsdagsgolf 2020

HISTORIK (2017-2019)

ONSDAGSGOLF VINTER 2020-2021

ONSDAGSGOLF 2020-12-02  och tills vidare

 ”Sällskapsspel, vinter, seniorer 18 hål”. Vill du vara med i vårt organiserade sällskapsspel på onsdagar kan du anmäla dig senast tisdagen kl 16.00 till bo@vbkab.se eller SMS 0709108159
Herrseniorkommittén


För att minska det administrativa arbetet har vi inför årets vintersäsong tagit fram en speciell slopetabell, baserad på vinterbanans längd i förhållande till ordinarie banans längd samt på statistik från tidigare års resultat under vintersäsong.

Vintergolf Regler 2020/2021 Rev 201125

Vinterslope 2020/2021 Rev 2020-11-12
I samband med resultatredovisning 11/11 upptäcktes några smärre felaktigheter i slopetabellen.
Felet förorsakade inte någon förändring av prislistan och är nu tillrättat (2020-11-12).


ONSDAGSGOLF 2020-11-18

37 st på vintergolf 18 november, visserligen 10-11 grader varmt, men duggregn. Golfare är härdade människor och det är väldigt trevligt att så många vill vara med och spela vintergolf. Vi har några små blessyrer på banan, bland annat själva hålen, men vi har bett Sebbe se över dessa och förbättra innan den verkliga vintern tar över.

Idag var det 2 st som utmärkte sig. Bo Hansen i A-klassen och Stig Hellzon i B-klassen. stort grattis till de båda. En medspelare till Bo har lämnat följande kommentar:

“Man får gå tillbaka till Sam Snead’s tid för att hitta ett lika imponerande spel som det Bo Hansen visade idag i A-klassen, 68 slag, netto!”

Så här blev resultaten i alla fall: Onsdagsgolf 2020-11-18

Det är diskussioner hur vi skall göra nästa onsdag med vår onsdagsgolf, håll ögonen öppna, så meddelar vi på hemsidan.
Det är den besvärliga Coronan, som eventuellt kan ställa till något, som sagt kolla hemsidan under onsdagsgolf vad som kommer att gälla.


ONSDAGSGOLF 2020-11-11

30 st spelare kom till start på en mycket fin vinterbana. Tack till “gröna sidan” för att ha gjort vinterhålen på ett bra sätt, ett par hål lite hög kopp, men det fixas nog till. Ett par påpekande till nästa onsdag: Varje spelare fyller i sitt scorekort med namn spelhcp och naturligtvis alla slag, MEN du måste räkna ihop scoren själv tillsammans med din medspelare. (Inga resultat går in i GIT tävling utan hanteras av herrseniorkommittén manuellt) Vi kunde också konstatera att vinterslopetabellen stämmer mycket bra. Vi får se framöver när det blir “riktig” vinter hur det stämmer?

Idag var det 3 st spelare i klass B som utmärkte sig på ett fantastiskt sätt. 66,68,68 i nettoscore på pristagarna, med C-G Göthe som segrare, stort grattis. Klass A vanns av Bertil Forsberg på 70 slag netto. Grattis.

Så här blev resultaten idag: Onsdagsgolf 2020-11-11

Hjärtligt välkommen även nästa onsdag. Anmälan i GIT, vill du vara med i vintercupen anmäler du dej också via GIT.


ONSDAGSGOLF 2020-11-04

Sista onsdagen med sommargreener. 43 st på plats, duggregn till att börja med sedan lite sol emellanåt. Tydligen var det tufft för många för snittscoren var den sämsta sedan 1 juli. Trots det är det några som utmärker sig. Leif Lundqvist vann andra onsdagen i rad. Grattis! Allan Carlsson vann B-klassen. Grattis . Båda segrarna hade 72 slag netto.

Så här blev resultaten: Resultat Onsdagsgolf 2020-11-04

Nu är det som sagt slut på spel på sommargreener, men vissa tycker även om vintergolf, så vi hälsar alla välkomna till nästa onsdag. Anmälning görs via Min Golf, Anmälningar t o m kl 17.00 på tisdagen, sedan görs en startlista och vi träffas kl 09.30 på onsdagen utanför klubblokalen för ifyllnad av scorekort, ev. information och sedan start kl 10.00 med kanonstart.
Regler m m hittar du på hemsidan. VÄLKOMMEN !!


ONSDAGSGOLF 2020-10-28

Lite höstrusk idag, men ändå ganska varmt, duggregn den mesta tiden under rundan. 54 st starter är mycket trevligt att notera. 2 st bröder visade upp sig från sin bästa sida som golfare idag. Leif Lundqvist i A-klassen vann med bland annat 3 birdies på sin runda, 73 slag netto. Broder Erik vann B-klassen också på 73 slag netto. Stort grattis till båda, men även som vanligt till alla som tar sig ut i lite ruskigt höstväder. Idag var det troligen nästa sista onsdagen med sommargreener. Nästa onsdag den 4 november är det planerat den sista för i år. Passa på att vara med i sista tävlingen för året på sommargreener !! Sedan är det vinterbana som gäller och information angående detta får du på hemsidan.
Så här blev resultaten idag: Resultat Onsdagsgolf 2020-10-28


ONSDAGSGOLF 2020-10-21

62 deltagare en väldigt disig höstdag är trevligt. Bäst klarade sig Bengt-Göran Lilienberg, Roy Hansson och Bernt Lundqvist, vilka vann var sin klass. Stort grattis. En sak som konstaterades av många var att greenerna var nästan de snabbaste vi haft under hela året. Före rundan såg vi den effektiva välten behandla greenerna. Vi hoppas på lika många deltagare nästa onsdag. Passa på, snart är det kanske vinter, men då börjar vi spela på en vinterbana med både vinterscorekort och vinterslope.

Så här gick det idag: Resultat Onsdagsgolf 2020-10-21


 

ONSDAGSGOLF 2020-10-14

Tyvärr fick vi ytterligare en tävling med avstängning av hål 2 p g a arbeten på vattenhindret tvärs över fairway. Därför kommer de “riktiga” resultaten inte presenteras för lite senare. Läs texten nedan om efter förra onsdagens tävling, så finns det information där.
Höst med blåst var förutsättningar för dagens onsdagsgolf. 64 st till start är bra. Vi fick uppleva golfens innersta själ? Hur det kan gå upp och ner? Dagens vinnare i klass A var Bertil Olofsson på otroliga 62 slag, visserligen på 17 hål men i alla fall. Han var siste man i klass A förra veckan. Stort grattis till Bertil. Vinnare i B-klassen Lennart Andersson, grattis och Greger Haraldsson vann C-klassen, grattis ! Nästa vecka hoppas vi och har nästan blivit lovade att arbetet på hål 2 skall vara klart eller nästan klart så vi kan få spela hål 2 och få avsluta sommarcupen. Välkommen!

Så här blev det på 17 hål: Resultat Onsdagsgolf 2020-10-14


ONSDAGSGOLF 2020-10-07

Märklig onsdag med hål 2 helt avstängd, så tävlingen gick över 17 hål. Diskussioner hur det hela skulle redovisas. Se nedan
Nu har resultaten redovisats enligt “alla konstens regler” Tyvärr är det tydligen en bugg i GIT tävling, som gör att det inte går att lägga in resultaten om ett hål inte är “i spel”. Detta kommer att lösas till nästa år är informationen. Lars-Inge Sandqvist har räknat om gårdagens resultat hur det borde vara och är.
Vi gratulerar Bertil Forsberg som segrare i klass A och Berith Jonasson som segrare i klass B. Hoppas hål 2 är öppen nästa onsdag, då bland annat sommarcupen måste avslutas.

Så här blev det: Resultat Onsdagsgolf 2020-10-07 rev

Här kommer information angående onsdagens tävling och hur man själv redovisar sin hcp-justering:

Vid seniorgolfen igår (7/10) var hål 2 avstängt pga omfattande arbeten. Detta medför att denna tävling skall räknas över 17 hål. Pga att GIT, för tillfället, inte kan hantera denna situation var kansliet tvungna att notera 9 slag på samtliga spelare. Eftersom hål 2 inte spelades så skall detta hål utgå ur resultaten. Resultatlistan är justerad och gäller för de 17 hål som spelades och utgör underlag för utdelning av prispengar. Varje spelare måste själv rapportera in ronden i ”Min Golf” (se instruktion nedan)

INSTRUKTION FÖR HANDICAP-JUSTERING

 • Logga in på ”Min Golf”
 • Gå till sidan ”HANDICAP” via menyn uppe till höger
 • Klicka på ”Registrera Rond”
 • Klicka på ”Registrera ny HCP-rond”
 • Ange datum och tid
 • Välj klubb
 • Välj tee
 • Välj typ av rond (i detta fall tävlingsrond)
 • Ange annat starthål (i detta fall hål 3)
 • Fyll i bruttoscore hål för hål med början på hål 3, avsluta med hål 1
 • Nu skall det stå:
  • Spelade hål: 17 hål
  • Resultat 18 hål (uppräknat)      Brutto  ??      Just. poäng  ??
 • Välj markör
 • Tryck på Nästa
 • Tryck på Spara
 • KLART!

 

ONSDAGSGOLF 2020-09-30

Detta väder är nästan för mycket, sista dagen i september och nästan som en sommardag och en bana i toppskick, greenerna är de bästa i närområdet och lite till ! Därför är detta nog en anledning att klass A har den bästa snittscoren, ever. De 11 st bästa hade 71 slag eller bättre med Lilian Jacobsson den bästa med 68 slag netto. Stort grattis. Vi får dock tänka på att hål 2 var betydligt kortare, så snittscoren kan vara ca 1,5 slag mindre p g a det? Klass B vanns av Idor Salomonsson på 68 slag netto. Förra veckan vann han A-klassen på 69 slag. Han är otrolig vår 80+-are. Klass C vanns av Evert Johansson på 68 slag netto. Grattis. Också väldigt roligt att 78 st 60+-are är med på onsdagsgolfen !!
Välkommen nästa onsdag.

Så här blev det idag: Resultat Onsdagsgolf 2020-09-30


ONSDAGSGOLF 2020-09-23

Det fina höstvädret fortsätter, 71 st kom till start och mycket bra resultat jämnt över. Segrare i de 3 klasserna, Klass A, åldermannen Idor Salomonsson på 69 slag netto, inte långt därifrån i klass B Rolf Jonsson, 70 slag netto och också en 80+-are Inge Oscarsson vann klass C på 70. Stort grattis till dessa, men som vanligt roligt att så många vill spela golf på onsdagarna. Även denna vecka var det en bruttoscore på 78, Peter Kabbenäs, vilken bara har spelhcp 2. Välkomna nästa onsdag.

Så här blev resultaten, som vanligt kan du se detaljer på Min Golf: Resultat Onsdagsgolf 2020-09-23


 

ONSDAGSGOLF 2020-09-16

Oj, vad mycket trevligare att spela golf en sådan här härlig höstdag 20-23 grader, nästan vindstilla, dimma för de först startande men sedan fantastiskt fint golfväder och bana. Än förra onsdagen med i stort sett regn hela rundan. Det är dessutom också mycket roligt att 71 st samlas för att spela golf. Idag var det 3 st som framhävde sig extra mycket genom att vinna var sin klass. Marino Persson i A-klassen (68 netto), Sven-Erik Larsson i  B-klassen (69 netto) och Piero Palusa i C-klassen (73 netto). En liten anmärkning var det idag, då vår PRO Graham Crisp ställde upp och hade naturligtvis bästa bruttoscoren (78 slag)

Så här blev det idag: Resultat Onsdagsgolf 2020-09-16


ONSDAGSGOLF 2020-09-09

Usch, usch vilket tråkigt väder för golf. Dessutom samtidigt som KM för H70 och H80 spelades före den vanliga onsdagsgolfen.
Troligen p g a vädret så blev 32 anmälda 26 st som gav sig ut i ett tråkigt golfväder. Vi gratulerar Arne Andersson till en kanonrunda i klass A och fick 68 slag netto. Robert Hjelmer vann B-klassen på 74 slag netto.
OBS, denna omgång ingår inte i sommarcupen.

Så här gick det:Resultat Onsdagsgolf 2020-09-09


 

ONSDAGSGOLF 2020-09-02

Höst? Inte riktigt, härligt golfväder och många bra resultat på vår fina bana. 76 deltagare, en godkänd siffra i september. Bengt Fransson visade hög klass idag 79 slag brutto, 65 slag netto och vann A-klassen överlägset. Stort grattis. Mycket farlig i KM nästa onsdag? B-klassen tog Ulf Sibner hem på fina 66 slag netto. Och C-klassen vanns av Erik Lundkvist på 69 slag netto. Grattis till segrarna, men även till de andra pristagarna samt alla som deltog i en härlig golfdag.

Så här blev resultaten: Resultat Onsdagsgolf 2020-09-02


 

ONSDAGSGOLF 2020-08-26

Är sommaren slut nu? Förfärligt väder för de först startande, ihållande regn i 2 timmar, sedan lite mindre regn och vid 12-tiden var det riktigt bra. Blött dock på både fairway och t o m med på vissa greener. Snittscoren 3-4 slag högre än en normal onsdag. Och prognosen om regn gjorde att endast 43 st kom till start idag. Vissa klarar regn bättre än andra och i klass A blev Bengt-Göran Lilienberg segrare på 72 slag netto. Den för några veckor sedan “hole-in-one” slående Lars Agnesson håller i formen och gjorde otroliga 66 slag netto. Stort grattis till dessa 2, men också de övriga 41 st, som kämpade sig igenom regnet.

Så här blev resultaten: Resultat Onsdagsgolf 2020-08-26

Som vanligt kan du gå in på Min Golf och kolla alla resultat i detalj om du vill.
Välkommen nästa onsdag.


ONSDAGSGOLF 2020-08-19

Seniorkommittén har kommit överens med banpersonalen att testa ett samarbete för underhåll av fairways.
Hur det är tänkt att utföras framgår av Lagning av fairway

Det fantastiska sommarvädret fortsätter och 71 st spelare kom till start. Vi gratulerar segrarna Olof Ericson, Irené Wilhelmsson och Ivan Gustafsson och särskilt gratulerar vi Irené som andra veckan i rad vann B-klassen på utmärkta 67 slag netto.

Så här blev det idag: Resultat Onsdagsgolf 2020-08-19


ONSDAGSGOLF 2020-08-12

Fantastiskt fortsatt augustiväder, med många fina resultat. Vi gratulerar Lars-Gunnar Starck, Irene Wilhelmsson och Erik Lundqvist, som segrade i respektive klass på 66, 67 och 71 slag netto.

Så här blev resultaten idag; Resultat Onsdagsgolf 2020-08-12

Vi har också lite information:
Uppmärksamma spelare har kanske noterat att banpersonalen flyttar teemarkeringarna under onsdagsgolfen. Anledningen är att onsdagar är klippdag och därför måste utslagsplatserna klippas. De nya utplacerade teemarkeringarna flyttas bara någon decimeter från tidigare plats. Herrseniorkommitténs ledamöter har godkänt att markeringarna på tee får flyttas under våra tävlingar på onsdagar.

Resultatpengarna utbetalas torsdag eftermiddag eller fredag, då resultatlistorna är kontrollerade och ev. protesterade emot.

Kommer man inte till start enligt startlista får man inte deltaga i tävlingen och är därmed diskvalificerad.

Välkomna till nästa onsdagstävling den 19 augusti.


ONSDAGSGOLF 2020-08-05

Första onsdagen i augusti blev en historisk dag. Aldrig förr har så många fina resultat uppnåtts. Snittscoren är den bästa någonsin.
Att vi dessutom var hela 78 spelare som deltog var också väldigt glädjande. Lite mer information angående de strålande resultaten denna onsdag. Vad beror detta på? Bättre bana, lättare bana, lättare “satt” bana? Man kan undra, bättre spelare, nej? ja för dagen, men nästan samma personer som vanligt. Jämfört med snittscoren år 2019 och även snittet för detta året var det så här. Klass A hade 3,5 slag bättre än “normalt”. Klass B och C hade hela 6 slag bättre i snitt än “normalt”. Förklara det om du kan?

Grattis till segrarna i de olika klasserna! 😀 😀 😀

Så här blev det idag: Resultat Onsdagsgolf 2020-08-05

Återigen OBS !! Om du ändrar tee innan du går ut, tala om det för kansliet verbalt, helst när du lämnar in scorekoret efter tävlingen och gå in personligen och tala om detta. Det är 78 st scorekort, som skall knappas in och de hinner inte kolla igenom alla scorekort !! Bra om alla tar till sig denna uppmaning och informerar i bollen om detta !!


ONSDAGSGOLF 2020-07-29

Sista onsdagen i juli gav både sol, regn och lite blåsigt vilket gjorde det lite mer svårspelat enligt snittscorerna. Några klarar det bättre och idag klarade segrarna i de klasserna det lite bättre. Grattis till Idor Salomonsson, Rolf Jonsson och Siwert Wikström som vann var sin klass. Vi var totalt 58 st idag. Hoppas på fler till nästa onsdag och blir det kval till Kristall- och Diamantcup så kanske fler “dyker” upp?

OBS angående ev. byte av tee från anmälan. Tala om det verbalt för kansliet, inte bara ändra på kortet.

Så här blev det idag: Resultat Onsdagsgolf 2020-07-29


ONSDAGSGOLF 2020-07-15

SMHI:s prognos för onsdagen var regn från tidig morgon till kväll, vilket gjorde att av 68 st anmälda blev det 64 startande. Regnet slutade ca nio,  halvtiotiden och sedan blev nästan perfekt golfväder. De som spelade bäst golf  denna onsdag var Bo Hansen, Stellan Wiråker och Anders Karlström vilka vann i klass A, B resp C. Stellan gjorde en fantastik runda på 66 slag. Start grattis till honom.
Nästa onsdag är det golfveckan, så då är det annan tävling på onsdagen, så vi träffas onsdagen den 29 juli. Du kan anmäla dej från 22 juli klockan 18 till 27  juli klockan 12. Välkomna.

Så här blev resultaten i dag: Resultat Onsdagsgolf 2020-07-15


ONSDAGSGOLF 2020-07-08

Andra tävlingsonsdagen bjöd typiskt svenskt sommarväder blåsigt, 15-16 grader, sol ömsom lite regn. Detta berörde kanske inte Jörgen Emanuelsson så mycket eftersom han vann även denna onsdagstävling Grattis. B-klassen vanns av återvändaren från Vetlanda Tommy Svensson. Grattis. I C-klassen vann Per-Folke Eriksson, 85 år gammal gammal, 3:an Werner Törnblom är också 85 år och 4:an Bernt Lundqvist är 83 år. Det kanske finns hopp för oss lite yngre att hålla på med golfen upp i åldern?

Resultaten i dag: Resultat Onsdagsgolf 2020-07-08

Resultatlistan på Min Golf: LÄNK


ONDAGSGOLF 2020-07-01

Det var första onsdagsgolfen med tävling för året i lite duggregn, sol emellanåt i en allmänt härlig sommardag. 71 st kom till start. Vi gratulerar segrarna i respektive klass Jörgen Emanuelsson med utmärkta 68 i A-klassen. Gerth Andersson med 73 i B-klassen  och Ivan Gustafsson i C-klassen på 71 slag netto. Vi hoppas inte komma med några förmaningar i detta forum, men kassören är lite förgrymmad på att 7 st har missat att betala sin startavgift. Kassörens lilla förmaning framöver är att startkorten hämtas i kansliet och betalning görs via QR-kod vid anslagstavlorna.

Så här blev resultaten: Resultat och prislista Onsdagsgolf 2020-07-01

Resultatlistan på Min Golf: LÄNK


ONSDAGSGOLF FR O M 2020-07-01

Efter att ha spelat sällskapsspel under några onsdagar så är det nu dags att åter börja med tävlingar på onsdagarna.

Onsdagen den 1:e juli blir första tillfället då vi har förbundets och klubbens tillåtelse att spela tävling, dock kommer rutiner för hur detta skall ske att till viss del skilja sig från tidigare.

Våra nya rutiner framgår av ”Rutiner vid seniorernas onsdagsgolf”.

För allas säkerhet och trygghet är det viktigt att ni tar del av och följer dessa rutiner.

Välkomna till trevliga golfrundor i goda kamraters sällskap.

Herrseniorkommittén


Onsdagsgolf 2020-04-01

Avslutning på vintergolfen samlade 31 st spelare, som fick spela på en sommarlik bana, och tyvärr är det nog den sista tävlingen på ett tag. Kanonrundor gjorde Marino Persson, som vann A-klassen 68 slag netto. Grattis. B-klassen vanns av Arne Andersson på fantastiska 65 slag netto. Grattis
Tyvärr kommer det att förbjudas att ha tävlingar på vår golfbanan från nu till i först hand 14 maj. Tråkigt, men vi får glada att vi dock får spela på banan över huvud taget.

Så här blev resultaten: Onsdagsgolf 2020-04-01

Shcp Vintergolf 200401    Uppdaterad efter spelomgång 200325


Onsdagsgolf 2020-03-25

På grund av ett läckage på tappningsblocket o dithörande knackvibrator hade vi problem med anslutningen till Portugal där Lars-Inge sammanställer resultatlistan och sedan tar vi emot det i Sverige och lägger in det på hemsidan. Vi ursäktar oss för fördröjningen.
Vi börjar med det trevliga. Vi hade första tjejen i vintergolfen, Gull-Britt Kramer.  Vi hade gärna sett fler tjejer även på vintern?
Vädret var fantastiskt vårväder, banan nästan som på sommaren, vilket gjorde att snittscoren blev därefter och vinnarna i klasserna hade under par. Dessutom var det 2 st bröder, som vann var sin klass. Leif Lundqvist A-klassen på 69 slag netto, 70 slag brutto, kanon. Broder Erik Lundkvist hade 70 slag netto men lite mer brutto. Grattis till båda.

Här är resultaten: Onsdagsgolf 2020-03-25

Nästa onsdag den 1:e april är det troligtvis också vintergolf. Skulle det bli något annat, kolla på hemsidan.

Shcp Vintergolf 200325    Uppdaterad efter spelomgång 200318


Onsdagsgolf i Coronatider med “kansli” utomhus. 13 st (friskusar får vi anta) spelade denna dag.

Onsdagsgolf 2020-03-18

Idag kom det 13 st och det var löpande start. Anders Karlström meddelade: Onsdagsgolf i ett blåsigt väder, utan någon större regnmängd! 13 st tappra spelade i en av de få idrotter som det går alldeles utmärkt att utöva under rådande “corona”-omständigheter

Så här blev resultatet:Onsdagsgolf 2020-03-18

Shcp Vintergolf 200318    Uppdaterad efter spelomgång 200311

 


Onsdagsgolf 2020-03-11

Efter en månads uppehåll för allt regnande öppnade Greenkeepern banan idag, och 17 st tappra golfare tog sig an banan i ett mycket blåsigt väder. Banan var tydligen svårspelad, vilket snittscorerna antydde, men de båda vinnarna Bertil Forsberg och Jerry Rydström klarade sig bäst och gjorde 74 båda två. Stort grattis.

Så här blev: Onsdagsgolf 2020-03-11

Shcp Vintergolf 200311       Uppdaterad efter spelomgång 200129


2020-02-11: “Tillfälligt vatten” mellan hål 3 och 16

Onsdagsgolf 2020-02-12

INSTÄLLT p g a regndränkt ospelbar bana.

Shcp Vintergolf 200212     Uppdaterad efter spelomgång 200129

 

 

 


Onsdagsgolf 2020-02-05

INSTÄLLT !!


Onsdagsgolf 2020-01-29

Idag, 24 st som tog sig an en bana täckt med lite duggregn och ganska blöt, men med tanke på segrarresultaten måste det varit ganska bra. Bertil Forsberg vann i klass A (68) och den helt otrolige Idor Salomonsson vann klass B (69). Stort grattis till båda. Hoppas på golf även nästa onsdag !

Så här gick det idag: Onsdagsgolf 2020-01-29

Shcp Vintergolf 2019/2020 200129     Uppdaterad efter spelomgång 200122


Onsdagsgolf 2020-01-22

Fantastiskt, 33 spelare på vintergolf. Vädret var ju kanon, så mycket berodde nog på det? Stort grattis till segrarna Bertil Olofsson, 70 i A-klassen och Rolf Jonsson, 77 i B-klassen, men naturligtvis grattis till alla som fick en mycket härlig golfrunda mitt i “vintern”.

Så här blev resultaten:Onsdagsgolf 2020-01-22

Shcp Vintergolf 2019/2020 200122       Uppdaterad efter spelomgång 200115


Onsdagsgolf 2020-01-15

Det är inget vidare med regn under hel runda i januari månad och dessutom rejält blåsigt. 10 st mycket “tappra” golfare gav sig ut och genomförde en vintergolfrunda. Stort grattis till alla 10. Den som får mest credit idag är Idor Salomonsson, som för 3:e veckan i rad vinner B-klassen  på 76 slag netto. Bertil Forsberg vinner för andra veckan i rad A-klassen på 72 slag, samma som förra veckan. SÄRSKILT GRATTIS till dessa 2. Tittar man på väderprognoserna, så blir det troligen golf även nästa onsdag. Hoppas på bättre väder dock !?

Så här gick det idag: Onsdagsgolf 2020-01-15

Shcp Vintergolf 2019/2020 200115       Uppdaterad efter spelomgång 200108


Onsdagsgolf 2020-01-08

23 st deltagare kom till årets första vintergolf i “härligt” januariväder. 6-8 grader varmt, lite blöt bana, men fint ändå. Bertil Forsberg vann A-klassen på 72 slag netto och Idor Salomonsson vann B-klassen andra onsdagen i rad på 74 slag. Stort grattis till båda.

Resultat:Onsdagsgolf 2020-01-08

Shcp Vintergolf 2019/2020 200108      Uppdaterad efter spelomgång 191218