Mat & Prat på Glasrikets GK

Dagens rätt vecka 39 – 2020

Serveras alla helgfria dagar 11.30-15.00 för 89 kr.

Öppettider: Mån-Fre: 09.00-18.00 / Lör-Sön, helgdagar: 09.00-17.00
Vid tävling och högsäsong förlängs öppettiderna.

Telefon: 0470 653 48

Covid- 19

På grund av rådande omständigheter ber vi er:
– hålla 1,5 m avstånd vid kö.
– använd handspriten som står framme innan ni påbörjar köp och måltid.

För att minska smittspridning av Covid-19 vid salladsbuffén kommer vi tillsvidare servera sallad på tallriken alternativt vid sidan om.

À la carte- menyn hittar du längre ned på sidan.

 

Måndag

  • Biff Ala Lindström serveras med brunsås, lingon o Rödbetor samt kokt potatis
  • Flygande Jacob ( Kyckling, Banan, Jordnötter, Bacon ) serveras med Basmatiris, toppad med creme fraiche

Tisdag​

  • Stekt Fläsk med Löksås serveras med kokt potatis Al.t Bruna Bönor
  • Sprödbakad Västerhavsfisk serveras med Löjromsås, Citron samt kokt potatis

Onsdag​

  • Husets Wallenbergare serveras med gräddsås, gröna ärtor o lingon samt hemlagad potatismos Al.t kokt potatis
  • Sesamöverbakad Laxfilé serveras med dillmajo, Citron samt kokt potatis

Torsdag​

  • Pepparrullad Fläskfilé serveras med mustig Rödvinssås, stekta grönsaker i ugn, gelé samt Stek potatis
  • Husets Klassiska Lasagné serveras med Vitlökscreme samt traditionell löksallad

Fredag​.

  • Schweizer Schnitzel serveras med 3-Pepparsås Al.t Bearnaisesås, gröna ärtor samt Ugnrostad potatis
  • Husets Kåldolmar serveras med gräddsås, lingon samt kokt potatis

​​​​

Á la Carte – meny: