Ordföranden har ordet!

Här kommer en julhälsning från klubben.

Anders braskade, så det känns lite oväntat att det idag 20 december, ser ut att även braska över julen. Men det är väl undantagen som bekräftar regeln. Det ser även ut att finns en möjlighet att julen blir vit och vi kanske får tillbaka skidspåren på golfbanan. Låter härligt!

Här kommer lite kort information från klubben.

Klubben mår bra och vårt preliminära resultat för 2021 är i nivå med de senaste åren och ger oss en bra grund att utveckla klubben.

Marcus har börjat bli varm i kläderna på kansliet och det ska bli spännande att utveckla klubben tillsammans med honom. Det kommer bli hur bra som helst.

Nu har vi gått ner i tempo på klubben och skickat julhälsningar till personalen. Nu laddar vi alla batterierna för ett fantastiskt golfår 2022. Nu är det inte så att all verksamhet upphör. Jobbet fortsätter från den gröna sidan och prioritet är grävarbeten och sammankoppling av bevattningen. Kansliet förbereder 2022 och styrelsen fortsätter att jobba för en ännu bättre klubb.

Klubben finns alltid i tankarna. Vad kan vi göra bättre? Den 16 januari 2022 är tanken att vi tillsammans ska kunna träffas, tycka till och utveckla klubben. Ta tillfället i akt och var med och bidra med dina tankar om klubben och vår framtid. Det är viktigt att vi får möjlighet att höra just dina åsikter. Inbjudan har precis skickats ut. Läs mer på vår hemsida om dagen och hur du anmäler dig.

I juletid finns möjlighet för reflektion, ge och få värme från nära och kära och återhämtning. Vi skänker samtidigt en tanke till alla dem som saknar någon att tillbringa julen med.

Klubbens grundare Kenneth Magnusson avled 5 november. Kenneths önskan var att vi skulle tänka på honom genom att skänka en gåva till våra ungdomar genom ”Kenneth stöttar”. Vi vill rikta ett stort och innerligt tack till Kenneth och vad han har gjort och betytt för klubben. Om du vill bidra i Kenneths namn så kommer möjligheten att finnas kvar genom att sätta in ett bidrag på vårt bankgiro 5393-3362. Märk insättningen ”Kenneth stöttar”. Från klubbens sida kommer vi att särskilja pengarna och hedra Kenneth genom att använda dem till något speciellt för våra juniorer.

Med förhoppning om en härlig avslutning på året och det nya året 2022.

Svinga lugnt och njut, oavsett årstid, av vår fantastiskt natursköna bana!

Glasrikets GK den 20 december 2021.

Sven Johannesson Ordförande