Gubbaklubban

HISTORIK

Gubbaklubban 2020

INSTÄLLT

Det är ju förbjudet att ha tävlingar t o m den 30 juni, men eftersom det är förbjudet även med kanonstarter framledes, så är det troligt att det inte blir någon Gubbaklubban över huvud taget i år 2020.

Gubbaklubban 2019

Gubbaklubban på Lagan den 29 augusti 2019

Gubbaklubban avslutade årets säsong i Lagan. Trevligt att få spela banan på en ny, lämpligare sträckning. Vädret, lite regn och muller i bakgrunden, avslutning i härligt golfväder. Glasrikets “gubbar” gjorde en mindre bra insats utom ett par st som fick hålla flaggan högt. Vi fick gratulera Älmhult, som vann lagtävlingen. De har varit flest deltagare under året och det bidrar säkert till att lagresultatet blir därefter. Så här slutade säsongen: Gubbaklubban lagresultat Slut 2019

Individuella resultat och lagresultat: Gubbaklubban lagresultat Lagan 2019

Gubbaklubban på Älmhults GK 8 augusti 2019

Vi var på Älmhults golfbana och fick se en helt annan bana än fjolårets helt uttorkade bana. Nu har man borrat för eget vatten och kunnat vattna och fina fairways, fina greener och allmänt grönt nästan överallt. En nackdel dock med Älmhult, runt i kring banan är det högt gräs och det blev ganska mycket bolletande.  Bäst ifrån sig gjorde som vanligt hemmalaget. 23 slag bättre än 2:an Alvesta och överlägset flest spelare. Tråkigt att vissa klubbars spelare inte tydligen tycker om denna bana. Växjö GK hade 10 spelare, inte godkänt.

Så här blev resultaten i de sammanställningar vi brukar redovisa. Vill du veta i detalj, så kan se det på Min Golf:
Lagresultat och individuella resultat i Älmhult 2019
och Lagresultaten: Gubbaklubban lagresultat efter Älmhult 2019

Nästa i Lagan: Se ovan meddelande !!

Gubbaklubban Glasrikets GK 27 juni

Vi var värdar för 3.e omgången av Gubbaklubban. 126 deltagare. Vill du se resultat och detaljer kan du leta upp tävlingen på Min Golf. Lag tävlingen och de individuella resultaten för att få fram lagresultaten får du här: Gubbaklubban 2019, Individuella resultat för lagtävlingen, GlasriketGubbaklubban lagresultat efter Glasriket 2019

Nästa tävling är på Älmhults bana den 8 augusti.

Gubbaklubban Växjö GK 13 juni

Andra Gubbaklubban spelades på Växjö GK i strålande golfväder, vilket betydde lägre snittscore än föregående Gubbaklubba trots en bana som anses svårare.

Så här blev lagresultaten och varje klubbs resultat lagmässigt. De individuella resultaten hittar du på Min Golf. Gubbaklubban lagresultat efter Växjö 2019; Gubbaklubban 2019 lag Växjö,individuellt

Gubbaklubban Alvesta 16 maj

Första Gubbaklubban för året och positivt för vår klubb både vad gäller resultat och antal deltagare. I år kom vi i lagtävlingen 2:a och hade flest deltagare, 31 st. I fjol var vi sist i lagtävlingen och var endast 20 deltagare. I år hade vi dessutom 5 st individuella pristagare i klass A och B. Grattis till dessa.

Så här blev lagresultaten och varje klubbs resultat lagmässigt. De individuella resultaten hittar du på Min Golf. Det är 6 priser i varje klass.

Gubbaklubban lagresultat efter Alvesta 2019; Resultat Alvesta, lag, individuellt

Nästa Gubbaklubban är på vår hemmabana och då måste vi visa “var skåpet skall stå” ?!

Nu har vi haft möte i de 5 klubbarna och beslutat att fortsätt med Gubbaklubban även 2019 trots att de var visst gny om, som vanligt, långa speltider och bankvalitén på någon bana. “De som kommer, de kommer” är det nya mottot, och vanligtvis har de flesta trevligt och får spela på varandras banor för en billig penning. Emellertid beslutades det om att höja greenfeen till 200 kr, men det är ju “bara” hälften av normal greenfee och 40% på Växjös ordinarie greenfee. Vi hoppas att det kommer 128 st  deltagare(maxantal) till varje tävling. Skriv in datumen i din almanacka, och kom ihåg att anmäla dej 30 dagar före respektive tävling.

Så här ser inbjudan ut: Inbjudan Gubbaklubban 2019