Service och klimats “Gubben”

Gubben 2019

Nu är 3 tävlingar genomförda och vissa tendenser kan märkas. De bästa 3 tävlingarna av 9 skall räknas. Så här ser ställningen ut just nu: Gubben efter 2019-06-13
Resultaten förs in manuellt, så ser du något “mysko”, så hör av dej till bo@vaxjobyggkalkyl.se, så kollas det. Nästa tävling i “Gubben” är vår egen Gubbaklubban, som
redan är fylld med max deltagare.


Nu har vi genomfört 2 tävlingar i årets “Gubbe”. Så här ser resultaten hitintills ut.
Gubben efter 2019-05-29


Gubben 2018

Slutresultat i “Gubben”Gubben 2018 slutresultat

Stort grattis till Rojel Karlsson som vinnare av Service och Klimats tävling.


 

Gubbaklubban i Alvesta var näst sista tävlingen för Gubben. Rojel Karlsson är fortfarande överlägsen ledare inför sista tävlingen som är sommarcupen.

Så här är det nu: Gubben 2018 efter Alvesta 18-08-30


Nu har vi varit i Ronneby och mött dem i Glasriket-Ronneby Cup. Så här ser det ut efter Ronneby:

Gubben 2018 efter Ronneby 18-08-16


Lagan var härnäst och som på de flesta andra banor, torrt, men klart spelbart. Dock har ju denna bana nackdelen att det är så långt mellan vissa hål. Bra motion? Toppen är oförändrad. Nästa är Ronneby borta. Så här är det just nu:

Gubben 2018 efter Lagans Gubbaklubba 18-08-09


Älmhult var nästa anhalt. Tyvärr ganska dålig bana, men vissa klarade sig väldigt bra. Rojel Karlsson vann A-klassen och därmed tog hand ledningen i tävlingen Gubben, tillsammans med Göran Svensson. Tuff kamp mellan dessa duktiga golfare väntas !

Gubben 2018 efter Älmhults Gubbaklubba 18-06-28


Gubbaklubban på Glasrikets GK blev den 4:e tävlingen i Gubben. Ledningen har nu övertagits av Marino Persson, men det är tätt i toppen. Nästa tävling är Gubbaklubban i Älmhult !!

Gubben 2018 efter Glasrikets Gubbaklubba 18-06-14


Idag den 13;e juni har 3:e deltävlingen i Gubben genomförts. Flaggtävlingen har genomförts idag. Se resultat Flaggtävlingssidan.
Gubbens resultat:

Gubben 2018 efter Flaggtävling 18-06-13


Andra tävlingen är nu genomförd, och många nya på listan. Nästa tävlingar blir Flaggtävlingen och vår egen Gubbaklubban. OBS! OBS! I vår flaggtävling måste du skriva in din score som på en
vanlig onsdagsgolf för att bli noterad i “Gubbens” tävling.
Så här ser det efter 2 tävlingar:

Gubben 2018 efter omgång 2


Första tävlingen i Gubben var Gubbaklubban på Växjö GK. Tävlingen har genomförts i strålande väder. Dock ej så bra lagresultat för Glasrikets “pojkar”. I Gubben har resultaten förts in. Nästa tävling i Gubben är i matchen mot Ronneby.


Gubbens avslutning med sommarcupen

Service och klimats vandringspris avslutades i och med att sommarcupen lades in. Några reflektioner inför sommarcupens avslutning:

Det kan konstateras att de som har deltagit i sommarcupen har fått en betydligt bättre placering i slutresultatet på “Gubben” än de som inte var med, större förändringar än man eventuellt kan tro. Har man deltagit i sommarcupen förändrades placeringen 3-7 placeringar upp eller ner beroende om man varit med i sommarcupen eller inte.

Vi gratulerar Stig Johnsson till vinsten.
Så här slutade det:

Gubben 2017 Slutresultat

och de som vill veta vilka vinnare vi haft tidigare år kommer det här:

Gubben 2017 vinnare genom åren

Den uppmärksamme kanske konstaterar då att, lägger Hans-Erik Johansson i kol nästa år och vinner Gubben kan han få hem för alltid i sin bostad.


2017-08-31 efter Gubbaklubban i Växjö

Gubben 2017 Växjö 31 aug

2017-08-16 efter Gubbaklubban i Alvesta och Ronneby borta

Tävlingen leds av Stig Johnsson på ett nästan ointagligt läge. Stig har varit med på alla tävlingarna som ingår i “Gubben” och då har man ju även chans att få låga scorer i åtminstone fyra av 9 möjligheterna som finns. Lägg på ett kol och var med på Växjö den 31 augusti och även i sommarcupen kan du vara med i alla onsdagstävling, så kanske du får en låg snittscore. Så här ser det ut. Du kan ju kolla dina scoreresultat, för i listan förs scorerna in för hand, så fel kan uppstå, men förhoppningsvis är det riktigt.

Gubben 2017 efter Ronneby borta

2017-06-29 Gubbaklubban i Lagan

Tyvärr var vi bara 14 st från Glasriket som var på plats i Lagan. Resultaten är införd i listan och inte många förändringar finns. Nästa tävling i Gubben är Gubbaklubban i Alvesta den 10 augusti. Både för klubben och din egen skull, anmäl de och representera Glasriket och även för din individuella prestation kan du få det att “gå ihop” ?

Gubben 2017 efter 29 juni (Lagan)

2017-06-14
Flaggtävlingen är avgjord och en ny tävling läggs in “Gubben”-tävlingen
Nu är 4 tävlingar genomförda och 6 st har genomfört alla och har därmed
gjort det antal som skall göras för att ingå i den slutliga resultatlistan. Återstående
tävlingar är Gubbaklubban i Lagan, Alvesta och Växjö, Ronneby borta och sommarcupen.
Så här ser resultaten ut efter flaggtävlingen. Stig Johnssons 65 innebär att han tagit ledningen:

Gubben 2017 efter flaggtävlingen

Nu är 3 st tävlingar avgjorda i Gubbentävlingen och så
ser det ut just nu. Nästa tävling är flaggtävlingen 14 juni.
OBS !! Att du får redovisa ett särskilt scorekort för “Gubben”
eftersom du måste håla ut alla hålen och det är slaggolf.

Gubben 2017 efter 8 juni (Älmhult)

Första tävlingen i årets tävling om Service och klimats “Gubben” har
avgjorts i och med Gubbaklubban hos oss den 18 maj.

Så här ser det ut efter denna första omgång:

Gubben 2017 efter 18 maj


Slutresultat “Gubben” 2016

Vi gratulerar Marino Persson till att vinna Service och klimats “Gubben”, bestående av en golfande Helan. Finns att se i klubbhuset. Det är endast “äran” som gäller i denna tävling innehållande många tävlingar. Statuterna från början var att låta placeringar i respektive tävling gälla. Nu har det visat sig att detta har blivit alldeles för komplicerat att både räkna ut och redovisa, så till nästa år kommer statuterna att ändras om enligt Bo Hansens förslag, som presenteras på stormötet den 19 oktober.

Här kommer resultatet efter årets tävling:

gubben-2016-slutresultat

Ställningen i Service och Klimats vandringspris “Gubben”

Omgång 9 har nu genomförts (Gubbaklubban Glasriket) och ställningen inför sommarcupens avslutning gör att det inte är helt avgjort även om Marino sitter i en “guldsits”.

Så här är ställningen just nu efter 9 genomförda tävlingar ingående i Gubben.

Gubben 2016 efter 9 tävlingar

Nu har det genomförts ytterligare 3 tävlingar, KM, Ronneby bort, Gubbaklubban på Växjö GK. I toppen har det inte hänt så mycket, men många har kommit bort från listan för att de inte kan komma till 4 tävlingar som räknas. Nu återstår det 2 tävlingar. Glasrikets gubbaklubba och sommarcupen.

Så här är ställningen just nu efter 8 genomförda tävlingar ingående i Gubben.

Gubben 2016 efter 8 tävlingar

Nu har det genomförts ytterligare 3 tävlingar, KM, Ronneby bort, Gubbaklubban på Växjö GK. I toppen har det inte hänt så mycket, men många har kommit bort från listan för att de inte kan komma till 4 tävlingar som räknas. Nu återstår det 2 tävlingar. Glasrikets gubbaklubba och sommarcupen.

Så här är ställningen just nu efter 8 genomförda tävlingar ingående i Gubben.

Gubben 2016 efter 8 tävlingar

Det är kanske inte alla som känner till detta vandringspris? Upprättat av Service och Klimat AB för många år sedan och regler och beräkningar, som väldigt få känner till. Vi får ev. se över det hela till ett annat år för det tar mycket lång tid att registrera det hela, trots datorhjälp, men mycket manuellt arbete ändå.

Gubben 2016 efter 5 tävlingar