Glasrikets Golfklubbs dam- och herrseniorer stöttar kvinnojouren Blenda.
Vid en enkel ceremoni på Glasrikets Golfklubb den 16/11-2021 överlämnade Inga-Britt Andersson, ordförande i Glasrikets damkommitté och C.-G. Göthe ordförande i seniorkommittén herrar en symbolisk check på drygt 16.000 kr till verksamhetsledaren Caroline Coucher på Kvinnojouren Blenda.
Under den gångna golfsäsongen har bägge kommittéerna tagit ut 10 kr extra i startavgift vid de interna tävlingarna och detta har resulterat i summan som överlämnade till kvinnojouren.
Från seniorernas och damernas sida framhölls att det var en ära och ett nöje att få lämna ett bidrag till en så angelägen, men tyvärr behövlig, verksamhet.
Caroline Coucher tackade för bidraget som kommer väl till pass i deras verksamhet. Kanske kan det hjälpa till att några kvinnor och barn kan få en sådan jul man gärna drömmer om.

Från vänster: C-G Göthe, Caroline Coucher, Inga-Britt Andersson