Efter en mycket spännande finalmatch som avgjordes först på sista hålet vann Glasriket mot Hook med 2,5p mot 1,5.
Det var fyra riktigt bra lag som alla kunde ha vunnit DM-titeln. Även om vårt lag är rankade som nummer ett i Småland är det verkligen inte sjävklart att alla spelarna kan prestera på topp just när det gäller. Som alla vet är marginalerna små i golf, säger en stolt och rörd Graham Crisp som är lagledare. Att vi idag får stå här på hemmabana och ta emot vandringspriset och DM-titeln är verkligen roligt och ett resultat av flera års arbete med att utveckla klubbens juniorverksamhet.
Både spelare och ledare för flera av lagen hyllade banan och greenerna som var mycket bra.
Utöver DM avgjordes också första kvalomgången i JSM-lag. Glasriket gick vidare till omgång två som kommer avgöras på Tranås Gk i augusti. Enligt Graham har klubben för första gången en god chans att ta sig till final eftersom vi nu har 2 bra tjejer och 5 bra killar.

Graham Crisp med segerpokal i DM för Glasrikets juniorlag 2021.

På bilden från vänster:
Andrea Nord, Daisy Hjertqvist, Graham Crisp, Erik Engström, Isak Thelander, Lucas Pertell och Edgar Eriksson.