Ronneby

Glasriket-Ronneby Cup 2018

Glasriket-Ronneby 2018-08-16

Vi har varit i Ronneby och tävlat. Vi var 29 st från Glasriket och 44 st var hemmaspelare från Ronneby. Fint väder och relativt fin bana med tanke det torra vädret som varit. Som vanligt vann hemmalaget lagtävling, men vi gjorde ändå ganska bra ifrån oss med några prisplatser. Nedan följer resultaten, individuellt och lagtävling. Vill du veta exakta scorer får du gå in på GIT och kolla.

Så här blev det:

Ronneby 2018-08-16 resultat

Ronneby 2018-08-16 resultat lagtävling

Information före tävlingen:

Den 16 augusti är vi inbjudna till Ronneby GK för att deltaga i Glasriket-Ronneby , en mångårig tradition.

Tävlingen är nu inlagd på GIT. Du kan komma direkt om klickar på denna länk:

Lite information: Greenfee 150 kr, tävlingsavgift 30 kr. Resa gör vi med egna bilar. Vid samåkning: 9×2 mil x 20 kr = 360 kr delat på 3 blir det 120 kr/ man/kvinna, med 4 blir det 90 kr. Du kan alltså spela golf i Ronneby för högst 300 kr och representera vår klubb i lagtävlingen och är du riktigt duktig kan du få ett individuellt pris dessutom.

Övriga förutsättningar:

Klassindelning (exakt handicap): GIT delar lika antal i tre klasser A, B och C. Slaggolf. Fri, mixad lottning. 4-bollar. Kanonstart kl. 09.30 Betalning kan ske med kontanter eller kort.
Lunch kan erhållas för 69 kr. Anteckna dej på en lista, som finns vid utlämnandet av scorekorten. Fika skall finnas på 2 ställen är det sagt.

Glasriket-Ronneby 2018-05-30

Se information på sidan om onsdagsgolf. Här följer hur lagtävlingen slutade:

Glasriket 2018-05-30 resultat lagtävlingen

Den 16 augusti åker vi till Ronneby. Förhoppningsvis så många som möjligt, så vi eventuellt kan ge Ronneby en match om vandringspriset och kanske också snuva dem lite på de individuella priserna.

Glasriket-Ronneby Cup
Tidigare års resultat: