I coronatider (Covid-19)

På väldigt kort tid har väldigt mycket förändrats i vår omvärld och så även i vår närhet. Vi lever i en ny tid där vi inte kan påverka särskilt mycket utan måste förhålla oss till vad våra myndigheter och experter beslutar och rekommenderar.

Klubben har till dagens datum inte påverkats i någon större omfattning, men läget kan på kort tid förändras.

I dagsläget finns inga restriktioner för utomhusaktivitet, men det gäller för ALLA att vara försiktiga och ta hänsyn till varandra. Därför uppmanar vi alla till god hygien och att undvika eventuella samlingsplatser på klubben. I övrigt finns det inga ytterligare restriktioner.

När det gäller aktiviteter på klubben, så fortsätter det till stora delar som normalt. Vi ser att vi till dagens datum ligger lite efter förra året med inbetalningar från medlemmarna, men att vi gör bedömningen att vi under 2020 kommer ha en stabil ekonomi och verksamhet.

I nästa vecka kommer restaurangen att öppna. Välj att stötta din lokala restaurang, så mycket som möjligt.

Vår drivingrange är öppen och våra tränare har satt igång sin verksamhet. Varför inte ta tag i ditt eget golfspel direkt och boka in en lektion, kurs eller satsa på ny utrustning. Det kommer göra din golf bättre och roligare!

INSTÄLLT på grund av Covid-19! På söndag (29/3) inviger vi fotbollsgolfen med aktiviteter från kl. 14. Passa på att göra det till en succé.

När det gäller öppningen av hela banan, så är vi nära. Tyvärr har den blöta vintern och våren gjort det svårt att slutföra alla vinterarbeten, men det ser ändå bra ut nu när vi har fått bättre väder. Dock är det fortsatt kallt på nätterna som gör att vi avvaktar öppningen ett par dagar till, men inom kort kommer vi kunna ta fram puttern. Som information kan sägas att vi förra året kunde öppna 5 april och händer inget oförutsett, så är min kvalificerade gissning att vi även i år kan vara öppna senast vid den tidpunkten!

När det gäller årsmötet, så kommer närmare information och eventuell kallelse i nästa vecka. Vår ambition är att genomföra årsmötet i vecka 17 och att vi ska förbereda för att kunna hålla mötet utomhus vid klubbhuset. Finns det förhinder från er medlemmar att delta, så ska vi i så stor grad tillmötesgå era rättigheter att kunna närvara på andra sätt än fysisk närvaro. Det kan gälla att närvara genom fullmakt eller genom att lämna synpunkter via mail. Vi återkommer som sagt i nästa vecka med mer information.

Njut av livet, svinga lugnt och ta hand om er!

Glasrikets GK den 26 mars 2020.

Sven Johannesson
Ordförande