Ordförande har ordet !

Ordföranden har ordet!

Här kommer mitt första medlemsbrev!

Jag hoppas att ni alla har fått en bra start på golfsäsongen!

Vilken härlig bana vi har!

Så här i inledningen av säsongen kan jag konstatera att klubben mår bra!

Kansliet och banarbetarna har fullt upp! Vi är och ska vara stolta över deras engagemang för att vi, som medlemmar, ska ha det så bra som möjligt. Tack!

Anledningen till att vi mår bra är att vi även i år har fått en bra start, med många nya medlemmar och gäster som besöker klubben och banan. Den positiva utvecklingen visar sig självklart även rent ekonomiskt. Vi håller på att bygga upp en stark förening! Det ska ni alla vara stolta över, för det är ni, öppna och glada medlemmar som gör att alla trivs på Glasrikets GK.

Styrelsearbetet är fortfarande i en uppstartsskede, där många är nya och ska lära sig hur klubben fungerar. När vi blivit varma i kläderna, så vet jag att vi tillsammans kommer utveckla klubben ännu mer och vara en modern och öppen golfklubb. Det är svårt att tillmötesgå allas önskemål om förändringar och förbättringar. Men det är en målsättning. Vi ska använda våra pengar med klokskap och investera där de bäst behövs.

Glöm inte att komma ut på golfklubben den 26 maj, för då arrangerar vi Golfens Dag, likt tidigare år, med massor av aktiviteter. Det är vårt stora tillfälle att visa upp vår fantastiska anläggning för de som kan vara intresserade av att börja spela golf eller har precis kommit igång. Under dagen arrangeras också tävlingen Krögarmixen. Gå in på hemsidan eller vår facebooksida för mer information.

Tänk på att vi är alla olika. Visa varandra respekt och ta hand om vår bana.

Följ oss gärna på sociala medier, så håller ni er alltid uppdaterade.

Må väl och svinga lugnt!

Sven Johannesson