Avskeds- och introduktionsbrev

Rubriken kanske låter lite förvillande, men förklaringen är att detta brev är avskedsbrevet från, C.-G. Göthe fd. ordförande och introduktionsbrev från klubbens nye ordförande Sven Johannesson.

Vi börjar i kronologisk ordning och fd. ordföranden inleder.

Vid årsmötet, som för första gången hölls hos vår nya huvudsponsor Toyota, drygt 70 medlemmar. Jättekul att så många kom, men jag känner ett behov att få framföra mitt tack för de fem åren som jag hade privilegiet att vara ordförande även till de drygt 1 300 medlemmarna som inte hade möjlighet att närvara vid mötet.

Det har varit inspirerande att få jobba med klubben under dessa år. Totalt har jag suttit i styrelsen under tolv år och då varit med om både kris och framgång. Som tur är har de senaste åren präglats av framgång. Ekonomin är bra, banan håller en ypperlig kvalitet och inte minst ur idrottslig synpunkt har klubben gått framåt.

Inför den kommande säsongen kommer den positiva utvecklingen att fortsätta. Vi kommer att ha ett antal ombyggda tees och även nya tee, nytt övningsområde och inte minst fräschare toaletter ute på banan.

Inte minst roligt har det varit att känna den härliga responsen jag alltid fått på mina månadsbrev.

Under min tid som ordförande har jag lagt ganska mycket tid på mitt uppdrag, men nu när jag avgått kommer jag nog inte att minska min tid på golfklubben, men nu blir det ökat fokus på spelet. Kanske kommer jag även att anmäla mig till den nya fantastiska träningsmöjligheten som erbjuds genom att gå med i ”The 18club” Info om detta finns på hemsidan. Jag säger bara till mina golfvänner ”huka er kärringar och gubbar nu laddar han om”. Ett Tage Erlander citat.

Brukligt är att den avgående ordförande gratulerar den nye till uppdraget, men det tänker jag inte göra. Istället gratulerar jag klubben till att ha fått Sven Johannesson till ordförande! Lycka till!

Tack C-G för dina varma ord. Tack även till er som deltog på årsmötet och gav mig förtroendet att leda styrelsen och klubben framåt under det kommande året samt ni med glada tillrop önskat lycka till. Vi har nu hunnit med att påbörja arbetet i styrelsen och lära känna varandra. Känns spännande! Många nya ansikten, men samma tankar som tidigare styrelse har arbetat med. Klubben har ett par år bakom sig med en väldigt positiv utveckling på antalet medlemmar, gäster och inte minst ekonomiskt. Vi ska fortsätta att lyssna på våra medlemmar och investera för framtiden.

En golfrunda med goda vänner, nya som gamla, förlänger livet med minst lika mycket. Golf är friskvård lika mycket nu som tidigare.

 

 

Har du synpunkter, så hör gärna av dig eller delta i våra medlemsundersökningar. Allt för att vi ska bli bättre!

 

C.-G. Göthe                        Sven Johannesson
fd ordförande                     ordförande