Välkommen till vintergolf 2023-2024

Banan är avstängd p g a snö, ingen onsdagsgolf denna onsdag heller. Kanske den 13 december ?? Knappast troligt, men vi får glädjas med skidåkarna, som kan utnyttja vår bana.

INFORMATION INFÖR VINTERGOLFEN
Vår bana just nu är i ett fantastiskt skick även om det just nu är lite för blött. När vinterbanan öppnar är just nu lite oklart, men förhoppningsvis i början på vecka 48? Vi hoppas att kunna spela vintergolf onsdagen den 29:e november..Vi i seniorkommittén inbjuder alla 60+ att anmäla sig till att spela onsdagsgolf på vinterbana. Vi som spelat i många år på vinterbana tycker just nu det är som en vanlig onsdag och vintercup ända till 27 mars 2024, tycker det skulle vara mycket trevligt att få fler att spela på vintern. I år har vi t o m nästan som vanliga greener på vinterbanan. Banpersonalen har klippt runt vinterhålet, så det är som sommargreener fast de är lite mindre. Kommer att bli mycket trevligt hoppas vi !!
Anmälan som vanligt i GIT (länk finns på hemsidan) och samling onsdagar senast 09.30 och sedan kanonstart kl 10.00. Startlista presenteras när du kommer på plats strax efter 09.00 på onsdag. Social samvaro innan vi går ut för att starta klockan 10.00.
Kanske kan det dock vara ett litet problem. Det kan vara andra medlemmar som också spelar och vet inte om att vi har kanonstart och banan är inte officiellt avstängd p g a tävling. Men då samsas vi med dem och löser det under spelets gång på ett trevligt sätt.
Regler som gäller för vintern hittar du på hemsidan
På vintern gäller det att ditt vanliga hcp går du in med, men det finns vintersloope, som registrerar ett eventuellt nytt spelhcp till din första onsdag och ditt resultat ändrar sedan ditt hcp, som du ser på resultatlistan. Lars-Inge Sandqvist har gjort ett fantastiskt program just för vinterspelet !
OBS Ditt ordinarie hcp ändras inte under vintern utan du har ditt ordinarie hcp till våren igen. Spelhcp-ändring gäller endast på vintergolfen !!
Mycket välkommen att anmäla dig till vintergolfen