Seniorkommittén damer

Program för tävlingar 2020

Samlad information i Coronatider: (HÄR)

Information till alla Damseniorer!

Först vill vi berätta att Liz Green numera är medlem i vår kommitté, hon ersätter Mia som vi ju avtackade i höstas! Välkommen LIz!

Sen hoppas vi att ni alla läst vår ordförande Sven Johannessons brev ”Information i Coronatider”.  Det betyder som ni förstår att vår tisdagsgolf inte kommer igång som planerat den 14 april och att vår resa till Boa Golfklubb blir inställd. Nu får vi avvakta och se när vi kan få träffas och spela tävling igen.

Att vi inte har ”normal tisdagsgolf” betyder inte att vi inte kan spela golf.  Tvärtom är det viktigt att komma ut i friska luften och i golfen har vi möjlighet att hålla socialt avstånd och ändå vara tillsammans!  Kontakta gärna varandra och boka en runda. Banan planeras att öppna med sommargreener den 3 april och värmen ska komma tillbaka, så alla möjligheter finns.

Vi önskar er alla en Trevlig Påsk och hoppas att vi så småningom ses på golfbanan!

Många Hälsningar

Gull-Britt, Inga-Britt, LIz och Willemo
Damseniorkommitten

Våren är på väg och det är dags att planera för kommande golfsäsong.
Uppstarten sker i Klubbhuset den 7 april kl 18.00

Välkomna!

Så här ser programmet ut: Program Damer 2020

Se “MinGolf-LÄNKAR” till tävlingar för dam- och herrseniorer samt klubbtävlingar för 2020

Information om matchspel för oss seniorer, 60+, hittar du  HÄR

Nu är programmet för Damseniorerna 2020 klart.
Vi spelar som vanligt 9 hål på tisdagar och 18 hål på onsdagar.
Nytt för i år är att på tisdagar finns det bara en klass och att vi spelar
Dam -respektive Herrbollar
Välkomna till en ny härlig golfsäsong med uppstart den 7 april!