Seniorkommittén damer

Program för tävlingar 2020

Samlad information i Coronatider: (HÄR)

Program Damer 2020

2020-06-24

Nu kan vi äntligen starta upp vår Seniorgolf på tisdagar!

Efter en konstig vår är vi nu glada för att vi den 7 juli kan starta vår tisdagsgolf enligt programmet som vi skickade ut tidigare i år.

Vi vill och måste göra detta under så säkra former som möjligt och därför inför vi följande rutiner

• Anmälan sker som vanligt via Min Golf. Länk till respektive tävling finns på vår hemsida. Startlista publiceras och starttid mailas ut under måndagen
  • Tävlingsavgiften som fortfarande är 20 kr, kan enbart betalas med Swish. De uppgifter som behövs för betalning finns på anslagstavlan bredvid startkuren
  • Scorekorten hämtas i kansliet. OBS! max 1 person åt gången får vistas i kansliet. Korten lämnas direkt efter färdigspelad rond i en låda som finns utanför kansliet. Även vid avbruten rond skall scorekort lämnas in.
  • Scorekort förs av spelare och stäms muntligt av med markör efter rond. Spelare lämnar signerat scorekort, utan underskrift av markör
  • Alla deltagare kommer att redovisas på resultatlista. Pristagare erhåller sina priser via Swish
  • Intresse för golfbil anmäls till kansliet via telefon. Standard en person per bil.

Tänk på det personliga ansvaret för att förhindra smittspridning!

Tävlingarna är precis som vanligt förutom att vi lottar Dam- respektive Herrbollar i år.

Vi ser fram mot trevliga tisdagsförmiddagar med många golfspelande damer och herrar!

Seniorkommittén, Damsektionen

Gull-Britt. Inga-Britt, Liz och Willemo

2020-05-28

Nu är det dags att återuppta vår, av många efterlängtade, onsdagsgolf.
Vi startar onsdagen den 3:e juni, dock i en lite annorlunda form än vanligt.

Pga gällande rekommendationer från förbund, distrikt och klubb så spelar vi ingen tävling utan det blir sällskapsspel,
men på tider som är reserverade för oss seniorer.

Min Golf kommer att öppnas för anmälning den 28/5

Rutiner för sällskapsspel

• Anmälan via ”Min Golf”
  • Lottning och publicering av startlista
  • Startlista kommer att finnas anslagen vid dörren till klubbrummet
  • Hur score skall föras bestäms inom varje boll, det finns olika alternativ
    • På scorekort av papper, ett eller flera per boll
      OBS! Förifyllda scorekort kommer ej att finnas
    • Olika appar (tex ”Golf Gamebook”, ”On Tag”, “mScorecard” mfl
  • Efter avslutad runda rapporterar varje spelare in sitt resultat till ”Min Golf” för uppdatering av sitt handicap

Välkomna till trevliga golfrundor i goda kamraters sällskap.

Herrseniorkommittén

RISDRAGNING 7 april kl 09.00

Tack till de 9 män och 1 dam som kom och hjälpte till att dra ris och ved för att göra banan snyggare.

Information till alla Damseniorer!

Först vill vi berätta att Liz Green numera är medlem i vår kommitté, hon ersätter Mia som vi ju avtackade i höstas! Välkommen LIz!

Sen hoppas vi att ni alla läst vår ordförande Sven Johannessons brev ”Information i Coronatider”.  Det betyder som ni förstår att vår tisdagsgolf inte kommer igång som planerat den 14 april och att vår resa till Boa Golfklubb blir inställd. Nu får vi avvakta och se när vi kan få träffas och spela tävling igen.

Att vi inte har ”normal tisdagsgolf” betyder inte att vi inte kan spela golf.  Tvärtom är det viktigt att komma ut i friska luften och i golfen har vi möjlighet att hålla socialt avstånd och ändå vara tillsammans!  Kontakta gärna varandra och boka en runda. Banan planeras att öppna med sommargreener den 3 april och värmen ska komma tillbaka, så alla möjligheter finns.

Vi önskar er alla en Trevlig Påsk och hoppas att vi så småningom ses på golfbanan!

Många Hälsningar

Gull-Britt, Inga-Britt, LIz och Willemo
Damseniorkommitten

Våren är på väg och det är dags att planera för kommande golfsäsong.
Uppstarten sker i Klubbhuset den 7 april kl 18.00

Välkomna!

Så här ser programmet ut: Program Damer 2020

Se “MinGolf-LÄNKAR” till tävlingar för dam- och herrseniorer samt klubbtävlingar för 2020

Information om matchspel för oss seniorer, 60+, hittar du  HÄR

Nu är programmet för Damseniorerna 2020 klart.
Vi spelar som vanligt 9 hål på tisdagar och 18 hål på onsdagar.
Nytt för i år är att på tisdagar finns det bara en klass och att vi spelar
Dam -respektive Herrbollar
Välkomna till en ny härlig golfsäsong med uppstart den 7 april!