Ordförande har ordet !

Höstnyheter.
Nu är sommaren definitvit slut men vilken sommar vi haft på alla sätt. Visst fairway på banan är brun av torka på många ställen, men det är väl smällar man får ta när vi haft så härligt väder under en längre tid. Att det varit bra väder och att banan varit omvittnat bra syns inte minst på greenfeeintäkterna. Sammanlagt kommer greenfeen från stora och lilla banan inte att komma långt ifrån en miljon kronor. Hade någon sagt detta för ett par år sedan hade man sagt att det är inte möjligt, men i år blev det möjligt.
Nuvarande krögaren är uppsagd. Vi jobbar nu med två olika alternativ. Till höstmötet skall vi kunna presentera den nye krögaren. En sak kan jag dock redan nu lova säkert. Det kommer att bli en avsevärd standardhöjning. Jag har gott hopp om att vi skall kunna bli regionens bästa golfrestaurang. Det är en djärv målsättning, men vi behöver bli bäst även här.
På tal om höstmötet så är datum för detta ändrat. Nytt datum blir onsdagen den 26 oktober. (dagen är garanterat spelfri för Lakers). Det är glädjande att vi till mötet har inte mindre än tre motioner. Dessa och styrelsens svar kommer att finnas bland dokumenten inför mötet. Efter de sedvanliga förhandlingarna kommer Ingemar Stenson, pappa till Henrik, att i ord och bild berätta om sonens exempellösa framgångar. Det finns ett lite men omkring detta. Ingemar väntar på en operation. Har vi maximal otur blir det just denna dag, men då kommer han till vårmötet i stället.
Styrelsen jobbar nu med att ta fram ett paket med olika åtgärder inför nästa säsong. Dessa skall beslutas på nästa styrelsemöte eller på höstmötet och därför går jag inte närmare in på dessa nu, men med tanke på att alla inte kommer på mötet kommer jag att snarast efter mötet skicka ut ett nytt ordförandebrev och berätta om vad som ligger i pipeline.
Torsdagen den 29 september, genomförde vi den årliga belöningsresan med de som arbetat ideellt i klubben. Vi var ca 40 som var med och spelade om styrelsens vandringspris på Oskarshamns GK. Vann gjorde Bengt Permats.
Denna gång blev det ett kort brev till er vänner i och vänner av Glasrikets GK, men nästa kommer att bli mer innehållsrikt med en massa positiva nyheter. Det lovar jag!
Ha det bra i höstvädret och spela så länge vädret tillåter.
Carl-Gustaf Göthe
ordförande