Ordförandebrev

Invigningen av fotbollsgolfbanan är inställd

Söndagens (29/3) officiella invigning av fotbollsgolfen är inställd.

Med hänsyn till de beslut och rekommendationer som under gårdagen (27/3) gavs från regeringen och myndigheter om att alla sammankomster med mer än 50 personer är förbjudna från och med 29 mars, så är vårt självklara beslut att ställa in den officiella invigningen.

När det gäller i övrigt måste vi alla som spelar golf eller vistas ute på vår golfbana, utan undantag, följa de rekommendationer och lokala föreskrifter som finns. Om någon eller några inte följer rekommendationerna riskerar vi alla att drabbas av hårdare restriktioner och att smittas eller sprida smitta.
Därför är det nödvändigt att vi är väldigt försiktiga när vi kommer ut till golfbanan och besöker klubben och läser och följer de instruktioner och lokala föreskrifter som finns.

När det gäller fotbollsgolfen så kommer banan att öppnas under söndagen och de som har möjlighet får spela fritt  mellan 14-17.

Våra medlemmar kommer även att kunna spela fritt på fotbollsgolfbanan under kommande helg, 4-5 april, mellan 10-15

Glasrikets GK den 28 mars 2020.

Sven Johannesson