Husbil- och husvagnsparkering

Vi välkomnar greenfeegäster till Glasrikets GK:s husbil- och husvagnsparkering.

Den ligger i anslutning till ordinarie bilparkering 125 meter från restaurangen, 18-hålsbanans 1:a tee, kansli, omklädningsrum, toaletter och duschar. Vid klubbstugan finns även drivingrangen och två puttinggreener. Till övningsområde samt 1:a tee på vår Pay & Play- bana är det 200 meter.

Antal platser

Tio platser med elektriska uttag. Kontakta kansliet för bokning innan ankomst.
OBS endast för gäster som samtidigt betalar greenfeeavgift för spel på 18-hålsbanan.

Pris per dygn

Se avgift under Gäst/Greenfee

Glasrikets GK Husbilsparkering

Upptäck den natursköna omgivningen – utöver golfbanan:
* Vandra endast 15 minuter på den fina skogsvägen ned till Toftasjöns badplats som ligger vid småbåtshamnen.
* Vandra – eller cykla i naturreservatet Fylleryd. Tio meter från er uppställningsplats passerar en av alla vandringsleder (Trestugespåret med Svart/Vit markering).
* Växjö kommuns cykelkarta (PDF-länk) visar bland annat hur ni kan cykla till centrum genom Fyllerydsskogen på cykelleden “Växjö runt”.
Att cykla ned till den centralt belägna domkyrkan tar inte mer än 20-25 min. Kanske lite längre tid hem p.g.a. höjdskillnaden.

Utförlig information om Fylleryds naturreservat.

Vi önskar er en trevlig vistelse på Glasrikets GK

IMG_20180526_121909_900x600_RKa