Gruppträningar

Vi breddar oss i våran gruppträning. Vi annordnar allt ifrån vanliga veckoträningar, träningskort och tema kurser. Nedan följer en förklaring på vad skillnaden är och hur du anmäler dig.

Träningskortet

Med träningskort-konceptet får du möjligheten att planera din träning på ett flexibelt sätt som passar just dig. Du kan boka in dig på pass varje vecka och välja bland olika teman för varje tillfälle. Passen är 50 minuter långa och har en maxgräns på 8 deltagare, vilket ger en personlig träningsupplevelse. Detta koncept passar dig som vill ha variation i din träning och möjligheten att träna tillsammans med andra under professionell ledning. Med möjligheten att välja bland olika teman kan du anpassa din träning efter dina behov och mål. Så om du är ute efter en flexibel och varierad träningsform, är träningskort-konceptet det perfekta valet för dig.
Det är 4 pass varje vecka ifrån v18 till v37. Semesterpaus v29-31.

Veckoträning

Veckoträningar är det perfekta alternativet för dig som vill ha en regelbunden tid för träning under säsongens början. Med veckoträningar kan du enkelt planera din vecka och säkerställa att du får in träningen regelbundet.
Passen varar 1.5h och håller på 6 veckor i rad from v19.

Tema kurser

Välkommen till våra tema kurser för dig som älskar att fördjupa dig i golfteknik! Dessa kurser är perfekta för dig som verkligen vill nörda ner dig och ta din golfskills till nästa nivå. Under en halvdags intensivt fokus kommer vi att dyka djupt in i det valda temat för dagen.

Vi kommer att erbjuda olika teman under säsongen för att täcka alla aspekter av golfspel. Oavsett om du vill förbättra din sving, perfekta din puttning eller bara lära dig mer om golfens olika strategier, kommer våra tema kurser att ge dig möjligheten att fördjupa dig i det du brinner för.
Information om datum och tema kommer visas inom det närmaste.