Custom Fitting

En custom fitting är en investering i ditt golfspel och kan göra stor skillnad för din prestation på banan. Genom att få en utrustning som är skräddarsydd efter dina behov och spelstil kan du maximera din potential och verkligen ta ditt golfspel till nästa nivå.

Med rätt längd på klubborna kan du få en bättre sving och träffa bollen mer konsekvent. En skaftstyvhet som passar dig kan öka precisionen och farten i din sving. Rätt greppstorlek kan förbättra ditt grepp och därmed ditt kontroll över klubben.

Genom att ha en klubbuppsättning som är anpassad efter dig kan du känna dig mer självsäker på banan och fokusera på att spela din bästa golf. Genom att investera i custom fitting visar du att du tar ditt golfspel på allvar och är villig att göra det som krävs för att förbättras.

Så om du verkligen vill maximera din potential på golfbanan och ta ditt spel till nästa nivå, överväg att göra en custom fitting för att få den perfekta utrustningen för just dig. Det kan vara den investeringen som verkligen gör skillnaden i ditt golfspel.

Vi har djupa sammarbeten med Cobra och Taylormade. Det vi inte kan erbjuda i dom märkerna finns inte att erbjuda!