Seniorresor historik

RESOR 2019

RESA TILL NYBRO 4 SEPT

Klockan 07.15 gick bussen från klubbstugan med C-G Göthe som chaufför. 45 st i bussen och 3 st kom direkt till Nybro i egen bil, så 48 st ställde sig på sina tee kl 10.00. Dessförinnan had vi fått kaffe och härlig macka med ägg och falukorv och vi hälsades välkomna av klubbchefen Karl-Martin. Alla hann med att slå några bollar på rangen för den pollett, som ingick i resan. Putting-greenen fick också ett besök innan start. De flesta konstaterade att banan var i ett väldigt gott skick både vad gäller tees, fairway o greener. Vädret var bra hela dagen och 18-20 med bitvis sol.  Efter rundan åt vi antingen kålpudding eller kyckling på lite taihländskt vis. Mycket gott och efter det en kopp kaffe med en god kaka till. Prisutdelning därefter och så här blev resultaten: Resultat höstresa 19-09-03
Vi var hemma på klubben ca 16.15 och en mycket trevlig golfresa var till ända. Tack till herrseniorkommittén och särskilt tack till Anders Karlström, som har fixat det mesta till och på denna resa.


RESOR 2018

RESA TILL VETLANDA 5 SEPT.

En av murarna på Vetlanda GK:s pågående ombyggnad

7.06 avgick bussen från vår parkeringsplats med 38 st golfare ombord.
Efter ankomst till Vetlanda GK fick vi kaffe och bulle och även genomgång av Erik om vad som gäller och vad som hänt med banan de närmaste föregående åren och särskilt det senaste året.
Scorekort delades ut, några tränade på rangen och klockan 09.30 gick vi ut i ett härligt höstväder, i stort sett vindstilla.
Banan lite blöt och efter torkan hade gräset växt så mycket att man knappt hade hunnit att klippa allt, så ganska högt gräs, som vissa hanterar bra och andra inte gillar.

Bäst av alla kunde 2 st av våra 80-åringar, Idor Salomonsson 80 fyllda i år vann A-klassen på 71. Werner Törnblom, 83 vann B-klassen på 72. Fantastiskt roligt att “GRATTA” dessa två.
Snittscorerna ungefär lika som vi har en vanlig onsdagsgolf på vår bana.

Vi var tillbaka i Växjö ca 15.45. Hoppas vi kan ordna en ny sådan här resa även nästa år. Tyvärr så verkar det lite trögt att få med så många som kan få plats i bussen. Alla som var med i år kan säkert verifiera hur trevligt det är och träffas och inte bara spela golf utan också få en fantastisk social samvaro, både i buss, på banan och efteråt vid lunch och prisutdelning.

Så här blev resultaten: Tävling Vetlanda 18-09-05


HÖSTRESA DEN 6 SEPTEMBER 2017

Eksjö GK fick ta emot 43 spelare från Glasrikets GK

Det sades vara fint väder och allmänt en trevlig resa ordnad av herrseniorkommittén.
Så här slutade tävlingen:

Resultat Eksjö 2017-09-06                                                                                         

RESA TILL SKYRUP 16 MAJ

Damsektionen arrangerade årets första golfresa till Skyrups GK i Skåne.
Bussen med 49 st herrar och damer kördes som vanligt av C-G Göthe.
Resultaten i själva tävlingen:

Prislista Skyrup 16 maj

Om du vill veta exakta scorer får du gå in på GIT och
leta upp tävlingen på Skyrup 16 maj.