Seniorkommittén damer historik

Program Damer 2020

SÄSONGEN 2019

TISDAGEN DEN 9 APRIL

Tisdagen den 9 april hade vi uppstart på Damgolfen.  Ett 40-tal golfsugna damer infann sig och fick förutom en god smörgås och kaffe och kaka mycket information.

Graham informerade om shopen och kursverksamheten, Sebastian om nyheter på banan och Roy om de nya reglerna för golfspel som gäller från i år.

På tisdag börjar vi spela, varmt välkomna!

SÄSONGEN 2018

13 DECEMBER 2018

Lucia golf!
Sju  damer spelade Luciagolf i underbart väder på Luciaförmiddagen. Golfen var inte i världsklass men bäst var Maire tätt följd av Britt. Men trevligt hade vi och lussekatt och pepparkaka smakade gott efteråt!

Säsongsavslutning
Fast vädret fortfarande inbjuder till golfspel så har vi nu avslutat vår damgolf säsong 2018.
Vi gjorde det den 9 oktober med ett möte på klubben där ett 25-tal damer närvarande.

Under kvällen åt vi en god kycklingsallad, delade ut priser för bästa närvaro, lottade priser på birdiefåglar och lite annat smått och gott.

Under året har vi spelat 22 tisdagstävlingar över 9 hål, haft resor till Karlshamn och Vetlanda, deltagit i Damklubban, vår utbytes 3-mannascramble  och Damtouren. Sedan har många av oss spelat 18-håls tävling på onsdagar.

Några damer har spelat på vår förbokade kvällstid på tisdagar men tråkigt nog blev det inte någon efterfrågan på att spela sällskapsspel för bara damer. Här hade vi hoppats kunna få en utökat social gemenskap.

Nu börjar vi snart planera för 2019 och ny säsong, hör gärna av er med synpunkter till Damkommittén.

Vi tackar för gångna säsongen och säger välkomna igen 2019!

Gull-Britt, Inga-Britt, Mia och Willemo

22 MAJ 2018

VÅRRESAN BLEV EN HÄRLIG DAG PÅ KARLSHAMNS GK

Fint väder, fin bana och glatt sällskap.

Bildcollage från Karlshamnsresan (PDF)