ronneby historik

GLASRIKET-RONNEBY CUP 2019-08-15

Vi var i Ronneby och spelade deras lilla knixiga bana. Som vanligt hade vi inte någon chans i lagtävlingen, men vi hade ändå 2 pristagare Hans Färdigh 2:a i klass C och Jerry Rydström 4.a i klass A. i klasserna. Lite märkligt att de plötsligt hade 7 priser i varje klass, när vi kommit överens om att följa tävlingshandbokens regler med pris till var 7:e deltagare, men tydligen har de missat vår överenskommelse med priser till var 7.e deltagare. Enligt statuter och prisfördelning skulle prislistan sett ut så här: Ronneby 2019-08-15 individuella resultat och lagresultatet så här: Ronneby 2019-08-15 lagresultat Resultaten är naturligtvis samma, men som de missuppfattat det att dela ut 7 priser i varje klass (21 priser till 66 deltagare), så blir det lite löjeväckande faktiskt. Vi har påtalat detta, så får vi se vad som händer.  Vi hoppas dock att få möte dem till våren igen i maj nästa år på vår bana.

GLASRIKET-RONNEBY CUP 2019-05-29

Idag var det 102 deltagare i tävlingen. Individuella resultat finns på sidan onsdagsgolf. Så här blev det i lagtävlingen: Glasriket-Ronneby cup 2019-05-29 lagtävling

GLASRIKET-RONNEBY CUP 2018-08-16

Vi har varit i Ronneby och tävlat. Vi var 29 st från Glasriket och 44 st var hemmaspelare från Ronneby. Fint väder och relativt fin bana med tanke det torra vädret som varit. Som vanligt vann hemmalaget lagtävling, men vi gjorde ändå ganska bra ifrån oss med några prisplatser. Nedan följer resultaten, individuellt och lagtävling. Vill du veta exakta scorer får du gå in på GIT och kolla.

Så här blev det:

Ronneby 2018-08-16 resultat

Ronneby 2018-08-16 resultat lagtävling

Information före tävlingen:

Den 16 augusti är vi inbjudna till Ronneby GK för att deltaga i Glasriket-Ronneby , en mångårig tradition.

Tävlingen är nu inlagd på GIT. Du kan komma direkt om klickar på denna länk:

Lite information: Greenfee 150 kr, tävlingsavgift 30 kr. Resa gör vi med egna bilar. Vid samåkning: 9×2 mil x 20 kr = 360 kr delat på 3 blir det 120 kr/ man/kvinna, med 4 blir det 90 kr. Du kan alltså spela golf i Ronneby för högst 300 kr och representera vår klubb i lagtävlingen och är du riktigt duktig kan du få ett individuellt pris dessutom.

Övriga förutsättningar:

Klassindelning (exakt handicap): GIT delar lika antal i tre klasser A, B och C. Slaggolf. Fri, mixad lottning. 4-bollar. Kanonstart kl. 09.30 Betalning kan ske med kontanter eller kort.
Lunch kan erhållas för 69 kr. Anteckna dej på en lista, som finns vid utlämnandet av scorekorten. Fika skall finnas på 2 ställen är det sagt.

GLASRIKET-RONNEBY 2018-05-30

Se information på sidan om onsdagsgolf. Här följer hur lagtävlingen slutade:

Glasriket 2018-05-30 resultat lagtävlingen

Den 16 augusti åker vi till Ronneby. Förhoppningsvis så många som möjligt, så vi eventuellt kan ge Ronneby en match om vandringspriset och kanske också snuva dem lite på de individuella priserna.

GLASRIKET-RONNEBY CUP
TIDIGARE ÅRS RESULTAT: