Information gällande krattning av bunkrar

Med Coronautbrottet kom det föreskrifter hur vi bör agera från klubbens sida för att minska smittspridningen.

Vi valde att ta bort bunkerkrattorna. Meningen var att spelaren skulle jämna till efter sig med foten och klubban.

Tyvärr har uteblivna krattor tolkats som att spelaren inte behöver göra någonting. Detta har resulterat i att bunkrar blivit ospelbara.
Vissa spelare har tagit till lägesförbättring men det är inte tillåtet i hinder.

Vi kommer från och med fredag 8 maj placera ut krattorna igen men då gäller följande:

1. Vi vill att ni sätter på er handskar innan ni tar i krattan. Detta kommer skydda både dig och den som kommer efter dig. Ta med ett par handskar hemifrån för att ha till hands.
    Vi kommer även ha trädgårdshandskar till försäljning för en billig peng i shopen.
  1. Har ni inga handskar jämnar ni till sanden med foten och klubban.

När vi ändå har er uppmärksamhet ber vi er att hjälpa medspelare och framförallt oss banarbetare.
Gå inte i de branta slänterna utan gå i och ur där bunkern är som lägst. Går man i slänten gör man den mjuk och bollarna kommer lättare att pluggas.

2020-05-06
Styrelsen och Banutvecklingskommittén