Saturday 29 August 2015
 

MENY

Hem
Glasrikets GK
Förtroendevalda
Dokument
Kommittéinfo
Bildgalleri
Bildgalleri 2010
Nyhetsbrev
Länkar
Vi är utrustade med Hjärtstartare
Greenfee
Hitta hit
HIO
Bli medlem
Glasrikets GK i Media
Autogiro
Junior
Tävlingar
Våra banor
Allmänna Regler och Föreskrifter samt Lokala Regler
Kontakt
Tidbokning
Golfväder
Visa alla sponsorer  »

Du glömmer väl inte att "GILLA" sidan?!

Videotest

Hört talas om Facebook?

Ja, naturligtvis har du det. Det kan du bara inte ha missat. Facebook är ju en del av det som kallas Sociala Medier och har idag (18/2 2011) 624,681,620 användare globalt. 50 % av dess aktiva användare loggar in varje dag och medeltalet vänner som en användare har är 130 st. Siffror som gäller just nu, men är gamla i morgon.

Just nu pågår en social revolution som just de sociala medierna gjort möjlig. Det här gäller inte bara ungdomar, som är mästare på kommunikation, utan även äldre människor i allt högre åldrar.

Mötet människa till människa, öga mot öga, är naturligtvis oöverträffat. Den enkelhet, med vilken man idag kan kommunicera med varandra, gör dock att vi får mer kontakt med familj, vänner, klubbmedlemmar etc. än tidigare. Se t.ex. vilken avgörande betydelse sociala medier har haft, och kommer att få, för utvecklingen i arabvärlden idag.  Den Egyptiska armén meddelar idag, den 18:e februari, att den har skapat en Facebooksida för att kunna nå ut till ungdomen. Det är så man når dem.


Som sagt ovan, siffrorna ändras snabbt. En del siffror i den här videon är redan helt inaktuella, men den ger ändå en bra bild om vad som händer just nu.
 

 

Ärtsoppeg
Barnen
Flaggtävling
Juni Scramble
Juni Single
KM 2012
KM Foursome 2012
KM Klasser 2012
Marathon
Matchmästerskap
Mix Megapol
ProLiv
Shopens
Småländska
Sommar Scramble
Sommar Single
Tisdagsgolf

 modifierad

 

Glasrikets GK, Fylleryd, 355 92 Växjö • Tel: 0470-653 20 • E-post: info@glasriketsgk.se