Friday 31 October 2014

Tidbokning
Golfväder
Visa alla sponsorer  »

Du glömmer väl inte att "GILLA" sidan?!

Videotest

Hört talas om Facebook?

Ja, naturligtvis har du det. Det kan du bara inte ha missat. Facebook är ju en del av det som kallas Sociala Medier och har idag (18/2 2011) 624,681,620 användare globalt. 50 % av dess aktiva användare loggar in varje dag och medeltalet vänner som en användare har är 130 st. Siffror som gäller just nu, men är gamla i morgon.

Just nu pågår en social revolution som just de sociala medierna gjort möjlig. Det här gäller inte bara ungdomar, som är mästare på kommunikation, utan även äldre människor i allt högre åldrar.

Mötet människa till människa, öga mot öga, är naturligtvis oöverträffat. Den enkelhet, med vilken man idag kan kommunicera med varandra, gör dock att vi får mer kontakt med familj, vänner, klubbmedlemmar etc. än tidigare. Se t.ex. vilken avgörande betydelse sociala medier har haft, och kommer att få, för utvecklingen i arabvärlden idag.  Den Egyptiska armén meddelar idag, den 18:e februari, att den har skapat en Facebooksida för att kunna nå ut till ungdomen. Det är så man når dem.

Som sagt ovan, siffrorna ändras snabbt. En del siffror i den här videon är redan helt inaktuella, men den ger ändå en bra bild om vad som händer just nu.

Ärtsoppeg
Barnen
Flaggtävling
Juni Scramble