Seniorkommittén Herrar

”Vår”brev från ordförande (2017-02-26):

På väg åt rätt håll…..

Jag hoppas att det är fler än jag som längtar efter våren. Många väljer nu att åka utomlands och spela golf,
hoppas att ni har våren med er hem. Vi andra får fortsätta på gymmet eller gymnastiken på torsdagarna.
Några andra, trotsar vintern och kylan, för att fortsätta spela på vintergreener.

Vi har nu haft vårt första möte i kommittén inför stormötet den 12:e april. En del nyheter kommer vi att kunna
presentera inför säsongen. I år har vi tre serielag igång, två st. i H 70 och ett st. i H 80.
Kval och uttagning av lagen kommer vår UK att ansvara för. Kolla in vår hemsida!

Kristallcupen kommer att spelas på Växjö GK och troligtvis även Diamantcupen för
spelare som är över 80 år. Matcherna går i september månad.

Boka in vårens resa som i år ordnas av våra damer, den går till Skyrup den 16 maj. Mer information kommer.

Vårt samarbete med damerna kommer i år att bli ännu bättre. Detta gör att vi alla är välkomna till tisdagsgolfen
och damerna är välkomna till oss alla onsdagar. Hoppas att vi kan få med damerna i matchspelet och sommarcupen.

Vårt tävlingsprogram finns nu inlagt på GIT, årets första Gubbaklubban är hos oss den 18:e maj.

Klubbhuset har fått en fantastisk fin restaurang. Här har man lagt ner ett jättejobb.
Spännande att se utbudet och det är viktigt att vi alla ställer upp, äter och fika, så vi kan behålla denna i många år.

Om du går in på klubbens hemsida, golf proo, så finner du vårens träningsprogram.
Gör en anmälan till Graham. Vi har i år fått behålla en jättebra Proo, Graham kommer till vårt möte den 12:e april.

Nu vill jag att Kung Bore går in i sin sömn till Julafton, med andra ord det är dags att komma igång.

Kent Bergsjö
ordförande herrseniorkommittén

Hej och välkommen till herrseniorernas sidor på Glasrikets GK:s hemsida.

Till höger ser du flikar, som du kan klicka på och
komma till  just det som du är intresserad av!
Just nu inför vinter kommer det kanske inte så mycket info,
men se upp senare framåt vårkanten kommer det mer !!

Välkomna och har du frågor så kontakta gärna mig.
Kent Bergsjö
ordf Seniorkommittén
kent.bergsjo@hotmail.com

Hej alla herrseniorer 60+ och uppåt

Tidigare innan vi hade denna hemsida, där vi lägger ut det mesta av informationen,
så skickade undertecknad ut meddelande via mail. Detta informationssätt finns fortfarande
men i mindre omfattning. När vi har något speciellt som berör just oss och som vi inte vill meddela på hemsidan.
Vill du vara med i denna lista och känner på dej att du INTE är med, är du välkommen att anmäla dej.
Av våra 441 st herrseniormedlemmar (våren 2016), finns det bara 184 st i denna maillista,
så många får inte dessa speciella informationer angående herrseniorernas verksamhet.
Naturligtvis behöver du inte vara med (det kommer ju så många ”onödiga” mail nu för tiden,
så det kan kanske vara nog.)
Vill du dock vara med så skicka ett mail till bo@vaxjobyggkalkyl.se så lägger jag till dej.
För herrseniorerna
Bo Hansen