Damkommittén

16 oktober 2017

Hej!
På onsdag är den sista ”normala” onsdagsgolfen och från och med den 25 oktober är det kanonstart varje onsdag kl 10.00.
Så länge sommargreener finns är det som vanligt och sedan blir det vintergreener och lite andra regler.
Alla damer hjärtligt välkomna!

Vill ni gympa i vinter, tryck på länken så ser ni inbjudan till vinterns Motionsgympa!

Inbjudan gympa golf 2017-2018

8 oktober 2017

Golfsäsongen är väl inte riktigt slut men tisdagen den 3 oktober hade vi Golfdamer vår avslutning.
Vi var ett 20-tal damer som samlades i klubblokalen, åt en enklare måltid, pratade och många glada skratt hördes!
Under kvällen delade vi ut pris till den flitigaste deltagaren på tisdagar och det blev Willemo. Heidi och Liz vann lottningen bland birdiefåglar, Maire och Agneta J vann dragningen bland scorekorten.
Inga-Britt fick pris för längsta driven vid vår tävling den 19 september. Stort Grattis alla vinnare!

En viktig del av kvällen var utvärdering av året som gått och tankar framåt.
2017 var första året med seniorgolf, 9 hål – ibland med lite roliga inslag – på tisdagar och 18 håls slaggolf på onsdagar. I båda fallen öppet både för herrar och damer. Vi har också som vanligt haft samarbete med andra klubbar i Damklubban och 3-manna scramble och gjort resor till andra klubbar.
Bland de synpunkter som kom fram fanns många som tyckte att det var bra att kunna spela antingen tisdag eller onsdag, eller både ock! Att det var roligt att spela med både damer och herrar och att man därigenom fått nya golfkamrater.
Det fanns också flera synpunkter att vi saknar gemenskapen med de damer som inte varit med i år, att man saknar kvällstiden och att man gärna vill ha en 2-dagars resa för bara damer.
Vi i damkommittén tar med oss alla synpunkter och tips vi fick inför att vi skapar 2018 års program!
Nu önskar vi en skön höst och vem vet, kanske kommer det en inbjudan till Luciagolf!
Glasrikets GKs Damkommitté
Gull-Britt, Inga-Britt, Mia och Willemo

2017-09-25

Hej!
Nu är snart säsongen slut, otroligt så fort det gått!

Välkomna till Glasrikets GK tisdagen den 3 oktober kl 19.00 för vår höstavslutning!
Förtäringen blir en god smörgås, kaffe och liten kaka till ett subventionerat pris på 50 kr.

Under kvällen delar vi som vanligt ut lite extra priser och lottar bland våra scorekort och birdiefåglar.

Vi vill också gärna ha era synpunkter på vår verksamhet, exempelvis på vårt samarbete med herrarna, och uppskattar därför om så många som möjligt vill komma!

Du anmäler dig på GIT eller ringer till Kansliet på telefon 0470-653 20.

Varmt välkomna säger vi i Damkommittén
Gull-Britt, Inga-Britt, Mia och Willemo

2017-06-28

Hej alla golfdamer!
Efter en kall och blåsig vår blev det till sist sommar några dagar men vi väntar fortfarande på den riktigt härliga svenska sommaren! I många fall har vi i alla fall haft bra golfväder på vår tisdagsgolf.

Nu när vi spelat seniorgolf har vi varit mellan 20-30 personer på tisdagarna men vi skulle kunna vara flera och framför allt fler damer!

Som vi sa på uppstartsmötet så lottar vi gärna rena dambollar. Meddela bara Ann-Helen att ni vill spela i damboll så ordnar vi det!

Som ni ser i programmet så tar vi inte paus i sommar utan har golftävling varje tisdag förutom den 25 juli, då det är den traditionella golfveckan.

Vi önskar er alla en härlig sommar och hoppas att vi ses på banan och på vår tisdagsgolf!

Gull-Britt, Inga-Britt, Mia och Willemo i Damkommittén