Damkommittén

2017-04-08

Endagsresa med buss till Skyrups golfklubb som ligger utanför Tyringe den 16 maj!
Avresa vid 7-tiden på morgonen, exakt tid meddelas senare till de som anmäler sig!

Damer och herrar seniorer är alla välkomna att komma med på denna trevliga utflykt!

I hjärtat av Skåne ligger Skyrups GK, en av Skånes vackraste golfbanor med utsikt över Finjasjön, greener i världsklass och ett klubbhus med anor från 1600-talet.

Ni anmäler er på GIT och senaste anmälningsdag är 2/5, men först till kvarn gäller….

I priset som är 575 kr per person ingår:

Kaffe & macka vid ankomst
Banguide
Polett
Startkit
Greenfee
Dagens lunch
Bussresa tur och retur med chaufför C-G-Göthe.
Kanonstart gäller

Välkomna hälsar vi i Damkommittén

2017-02-15
Hej alla golfdamer!

Nu närmar sig golfsäsongen med stormsteg och visst känns det härligt!

Programmet för 2017 finns nu under fliken ”Säsongens tävlingar – dam”.

Vi startar med ett uppstartsmöte redan den 11 april. I år ska vi anmäla att man kommer på GIT. Under kvällen får vi träffa vår pro Graham Crisp och så går vi igen programmet och äter en måltid tillsammans.

Nytt för i år är ju att vi spelar seniorgolf, 9-hål på tisdagar, ibland med inslag av lite lekfullhet, och 18-hål på onsdagar, allt för både damer och herrar!

I år har vi lyckats med att samordna våra 3-mannascramble och Damklubban mellan klubbarna och i programmet även tagit med de tävlingar som spelas i Damtouren!

Det betyder att det är ett späckat program och vi ser fram mot att träffa er alla igen!

Damkommittén
Gull-Britt, Inga-Britt, Mia och Willemo